تاحالا کسی اندازه ده دقیقه میبینمت میرم دوست داشته؟
صفحه صد و سی و پنج #قران_کریمثواب این قرائت تقدیم به امام زمان عج و رهبر شهیدمان و تمامی شهدای جنگ رمضان🖤✨
به وصلِ خود دوایی کن دلِ دیوانهی ما را#سعدی #اللّٰھمعجِّللِوَلیڪَالفَرَج
@OMID_200113h✨حدیثی نقل شده از #امیرالمومنینامامعلی «علیه السلام» هست:تمام آنچه در عالم است در قرآن است و تمام آنچه در قرآن است در سوره حمد و آنچه در سوره حمد است در بسم الله الرحمن الرحيم جمع شده است، و آنچه در بسم الله الرحمن الرحيم است در باء آن است و من نقطه حرفباء هستم...
تلاوت آیاتی از سوره مبارکه شعراء بسم الله الرحمن الرحیم وَلَا تُخْزِنِي يَوْمَ يُبْعَثُونَ ﴿٨٧﴾و روزی که [مردگان] برانگیخته می شوند، رسوایم مکن؛ (۸۷)يَوْمَ لَا يَنْفَعُ مَالٌ وَلَا بَنُونَ ﴿٨٨﴾روزی که هیچ مال و اولادی سود نمی دهد، (۸۸)إِلَّا مَنْ أَتَى اللَّهَ بِقَلْبٍ سَلِيمٍ ﴿٨٩﴾1 MB
•﷽•#پیامبر_اکرم(ﷺ)فرمودند:《جَلاءُ هذِهِ القُلوبِ ذِكرُ اللّهِ وَ تِلاوَةُ القُرآنِ》صيقل دهنده اين دلها،یاد#خدا و تلاوت قرآن است.📚تنبيه الخواطر{وَمَنْ يَقْنَطُ مِنْ رَحْمَةِ رَبِّهِ إِلَّا الضَّالُّونَ}﴿سوره مبارکه الحجر،آیه۵۶﴾چه كسى جز گمراهان از رحمت پروردگارش نااميد مىشود. #قرآن_کریم📖
❝ شدت علاقه و احترام علامه نسبت به مرحوم قاضی رضوان الله علیهماباری، استاد ما نسبت به استاد خود مرحوم قاضی علاقه و شیفتگی فراوانی داشت، و حقّاً در مقابل او خود را کوچک میدید؛ و در چهرۀ مرحوم قاضی یک دنیا عظمت و ابَّهت و اسرار و توحید و ملکات و مقامات میجست.من یک روز به ایشان
صفحه صد و سی و چهار #قران_کریمثواب این قرائت تقدیم به امام زمان عج و رهبر شهیدمان و تمامی شهدای جنگ رمضان🖤✨
تلاوت آیه ۱۹۳ سوره آل عمران بسم الله الرحمن الرحیم رَبَّنَا إِنَّنَا سَمِعْنَا مُنَادِيًا يُنَادِي لِلْإِيمَانِ أَنْ آمِنُوا بِرَبِّكُمْ فَآمَنَّا ۚ رَبَّنَا فَاغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَكَفِّرْ عَنَّا سَيِّئَاتِنَا وَتَوَفَّنَا مَعَ الْأَبْرَارِ (۱۹۳)پروردگارا! بی تردید ما ندا دهنده ای را شنیدیم1 MB
برداشتی از آیه العزة للّه جمیعا آیه ۶۵ سوره یونسحرفهاى بيجاى دشمنان غصهدارت نكند؛چون عزت و آبرو يكسره دست خداست و او شنواى داناست.
✨🌺به وقت قرآن🌺✨🔻وَقَالَ فِرْعَوْنُ ذَرُونِيٓ أَقْتُلْ مُوسَىٰ وَلْيَدْعُ رَبَّهُۥٓۖ🔺فرعون گفت: مرا بگذاريد تا موسى را بكشم و او پروردگارش را [براى نجات خود] بخواند#امام_خامنه_ای📚سوره غافر، آیه ۲۶…Show more4 MB
یا خالق النور🕌برنامه شامگاهی حریم پاکان🌟 نور بر نور 💠 *سلسله جلسات «در محضر قرآن کریم با محوریت سوره مبارکه برائت» *⏰ از ساعت ۲۲:۳۰🎙️ *استاد اخوت*🖥️ *پخش مجازی:*🌐 https://skyroom.online/ch/majmaemadares/noor1447🗂️ *ذخیره گاه محتوای جلسات:*…Show more
تلاوت آیاتی از سوره مبارکه مریم اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم فَأَتَتْ بِهِ قَوْمَهَا تَحْمِلُهُ ۖ قَالُوا يَا مَرْيَمُ لَقَدْ جِئْتِ شَيْئًا فَرِيًّا ﴿٢٧﴾آن گاه نوزاد را در حالی که [در آغوشش] حمل می کرد، نزد قومش آورد. گفتند: ای مریم! به راستی که تو کاری شگفت [و بی3 MB
صفحه صد و سی و سه #قران_کریمثواب این قرائت تقدیم به امام زمان عج و رهبر شهیدمان و تمامی شهدای جنگ رمضان🖤✨
تلاوت آیاتی از سوره مبارکه مطففین بسم الله الرحمن الرحیم إِنَّ الْأَبْرَارَ لَفِي نَعِيمٍ ﴿٢٢﴾بی تردید نیکان در نعمتی فراوانند (۲۲)عَلَى الْأَرَائِكِ يَنْظُرُونَ ﴿٢٣﴾بر تخت ها [ی آراسته و پرارزش تکیه زده و مناظر زیبای بهشت را با چشم سر و جمال محبوب را با چشم دل] می نگرند. (۲۳)1 MB
صفحه صد و سی و دو #قران_کریمثواب این قرائت تقدیم به امام زمان عج و رهبر شهیدمان و تمامی شهدای جنگ رمضان🖤✨®
تلاوت آیاتی از سوره مبارکه انسان اعوذ بالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم وَيُسْقَوْنَ فِيهَا كَأْسًا كَانَ مِزَاجُهَا زَنْجَبِيلًا ﴿١٧﴾و در آنجا جامی که نوشیدنی اش آمیخته به زنجبیل است، به آنان می نوشانند، (۱۷)عَيْنًا فِيهَا تُسَمَّىٰ سَلْسَبِيلًا ﴿١٨﴾2 MB